Bel ons: 0499 47 42 67

Contactinformatie:

LCV Lease
Ekkersrijt 2008
5692 BA Son

Tel. 0499 47 42 67
Fax. 040 292 66 14

Over LCV Lease

LCV Lease is de specialist op het gebied van financial lease voor jonge gebruikte bedrijfswagens. Met een snel wisselend en gevarieerd aanbod van bedrijfswagens heeft LCV Lease voor ieder bedrijf een bedrijfswagen op maat.

LCV Lease levert het complete gamma van bedrijfswagens ; van een kleine bestel tot een grote bus, standaard maat of extra lang en extra hoog. Meer en meer worden de laatste jaren ook vrachtwagens en allerlei specials, zoals kippers, heftrucks, 4x4 pick-up's, betonmixers en koel-vrieswagens verkocht.

LCV Lease is onderdeel van Mazeland Bedrijfwagens en onderdeel van Mazeland Automotive Eindhoven. Mazeland Automotive heeft een lange historie in de automotive sector. Mazeland houdt zich al sinds 1985 bezig met de verkoop van personenwagens.

Omstreeks 2003 is Mazeland ook begonnen met de verkoop van bedrijfswagens, dat heeft in 2005 geresulteerd in de oprichting van een separaat bedrijf met de naam Mazeland Bedrijfswagens.

Ons zusterbedrijf Mazeland Autoservice beschikt over een modern uitgeruste werkplaats met uitsluitend gecertificeerd personeel. Daar is het klein en groot onderhoud van uw bedrijfswagen in goede handen.

De dagelijks leiding van LCV Lease is in handen van Casper Smit bijgestaan door Martijn Pieters.  zij staan zes dagen in de week voor u klaar.

LCV Lease
Vaalserbergweg 4
5628 CJ Eindhoven